flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим

30 грудня 2022, 13:43

Ось ми й перегортаємо останню сторінку минаючого року і сміливо рушаємо у Новий 2023 рік.

Для всіх нас прийдешній рік - це рік щирих бажань, великих сподівань та грандіозних планів. Але сьогодні усі ми об’єднані однією спільною найзаповітнішою, найпотужнішою мрією – мрією про мир. Мир із Перемогою.

Попри сигнали тривог, попри російські ракети, що летять в українському небі, темряву в оселях і гул генераторів, Україна героїчно вистояла ! І це є чи не найбільшим дивом, що викликало великий подив і, водночас, захват в усьому світі.

Та ми знаємо, що творцями див є не міфічні чарівники, а звичайні люди, проте неймовірно відважні та героїчні. Це – наші Охоронці, наші Захисники.

Саме завдячуючи їм Україна має майбутнє. Щасливе, квітуче, і, найголовніше – вільне. Завдяки їм ми зустрічаємо цей Новий рік та святкуємо Різдво Христове.

 

З нагоди світлих новорічних та різдвяних свят прийміть щирі і теплі вітання !

Бажаю, щоб наступний рік виправдав усі наші надії, зберіг у серцях віру, надію та любов.

Нехай наші воїни якнайскоріше зможуть обійняти рідних, а всі ми продовжимо у мирі та спокої будувати могутню, незалежну Українську державу,

пам’ятаючи і віддячуючи наших Героїв, які віддали за неї свої життя.

Нехай Україну покине горе, назавжди зникне усе зло, що принесло біль та страждання, люди перестануть втрачати близьких, а в світі побільшає добра.

Бажаю, щоб Різдвяна зірка стала оберегом міцного здоров’я, щастя та благополуччя !

Хай в оселях у вас буде затишно, у родинах панують злагода та любов, а добрі побажання та міцні обійми рідних завжди вас зігрівають !

Благословенних свят !

 

Голова Чернівецького апеляційного суду                                           

В. Т. Марчук