flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новорічні свята : коли та скільки буде вихідних

18 грудня 2020, 12:15

Новорічні свята розпочнуться у п’ятницю 25 грудня зі святкування Різдва Христового християнами західного обряду, у зв’язку з чим у цей день буде офіційний вихідний.

Новий рік також припадає на п’ятницю, тому вихідні дні триватимуть з 1 по 3 січня.

Різдво Христове за Юліанським календарем (7 січня) у наступному році святкуватимуть у четвер. Але з метою раціонального використання робочих днів та завчасного планування працівниками свого відпочинку і дозвілля, а також для створення сприятливих умов для святкування, Уряд запропонував перенести робочий день з п’ятниці 8 січня на суботу 16 січня. Таким чином, в Україні 4 дні поспіль (7-10 січня) будуть неробочими, а вже з понеділка 11 січня розпочнеться 6-денний робочий тиждень.

Звертаємо вашу увагу, що 24 грудня та 31 грудня (четверги) та 6 січня (середа), робочий час скорочений на 1 годину. Суд працюватиме до 15.30 год.

 

        

 

 

Додатково нагадуємо про карантинні обмеження, які діють в установі та способи отримання процесуальних документів .

 

Інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Чернівецького апеляційного суду, можна отримати за телефоном (0372) 52-41-65 (канцелярія суду).

За додатковою інформацією про рух кримінального провадження та/або справи про адміністративні правопорушення, звертайтеся за телефоном (0372) 55-75-40.

Отримати додаткову інформацію про рух цивільної справи можна, зателефонувавши за номером (0372) 52-40-65.

                  

Просимо звертатися до суду завчасно та по можливості користуватися електронними засобами зв'язку для подачі та отримання необхідної інформації.

 

 

 

 

 

Бажаємо вам затишних та безпечних вихідних !

 

 

 

Пресслужба Чернівецького апеляційного суду