flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Ілащука Івана Миколайовича

21 лютого 2019, 14:14

    З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Чернівецьким апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб. 

           апеляційне провадження № 22-ц/822/276/19

          номер справи №718/2359/18

   Ілащука Івана Миколайовича викликається у судове засідання 12 березня 2019 року, о  12 год. 00 хв., як відповідача у цивільній справі за позовом Гарасим Марії Дмитрівни до Ілащука Івана Миколайовича, Брусницької сільської ради Кіцманського району Чернівецької області, Кіцманської районної державної адміністрації Чернівецької області, третьої особи без самостійних вимог: Головне управління Держгеокадастру в Чернівецькій області про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на земельну ділянку, запису у поземельній книзі та скасування розпорядження, за апеляційною скаргою Спіжавки Тараса Георгійовича, який діє в інтересах Гарасим Марії Дмитрівни, на рішення Кіцманського районного суду Чернівецької області від 18 грудня 2018 року.

  Судове засідання відбудеться в приміщенні Чернівецького апеляційного суду за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 9.

  Явка до суду не є обов’язковою. У разі неявки в судове засідання учасників справи або їх представників, справа буде розглянута за їх відсутності.