flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Скрипник Олену Вікторівну, Мельник Степанію Георгієвну

07 лютого 2019, 09:42

  З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Чернівецьким апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб. 

           апеляційне провадження № 22-ц/822/76/18

           номер справи №727/5787/18

   Скрипник Олену Вікторівну та Мельник Степанію Георгієвну викликається у судове засідання 12 лютого 2019 року, о  15 год. 00 хв., як відповідача та її адвоката у цивільній справі за позовом Грубого Іллі Павловича, Грубої Тетяни Петрівни до Скрипник Олени Вікторівни, заінтересована особа Орган опіки та піклування в особі виконавчого комітету Чернівецької міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з онуком та його вихованні, визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з ним, за апеляційною скаргою Скрипник Олени Вікторівни на рішення Шевченківського районного суду міста Чернівці від 26 жовтня 2018 року.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні Чернівецького апеляційного суду за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 9.

   Явка до суду не є обов’язковою. У разі неявки в судове засідання учасників справи або їх представників, справа буде розглянута за їх відсутності.