flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Бівзюк Микола Федорович

26 жовтня 2023, 11:52

 

Повідомлення про виклик у судове засідання

                                       Бівзюк Микола Федорович

 

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч.11 ст. 128  ЦПК України, Чернівецьким апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб. 

апеляційне провадження № 22-ц/822/728/23

номер справи № 727/4654/19

Бівзюк Микола Федорович вул. Бєлінського (Олекси Тихого) 40/5

м. Чернівці, 58003

викликається у судове засідання на 10:00 годину 07 листопада 2023 року, як відповідач у цивільній справі  за позовом заступника військового прокурора Чернівецького гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та квартирно – експлуатаційного відділу м.Чернівців до Чернівецької міської ради, Горбатюка Олега Федоровича, Бівзюка Миколи Федоровича, третя особа – Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області про визнання недійсними рішень органу місцевого самоврядування, договору купівлі- продажу земельної ділянки та свідоцтва про право власності на нерухоме майно, за апеляційною скаргою керівника Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону в інтересах держави в особі органів, уповноважених здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах на рішення Шевченківського районного суду м. Чернівців від 19 червня 2023 року. Судове засідання відбудеться в приміщенні Чернівецького апеляційного суду за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 9.

Явка до суду не є обов’язковою. У разі неявки в судове засідання учасників справи або їх представників, справа буде розглянута за їх відсутності.